Monique Feld klassiek homeopaat Rockanje
Homeopathie praktijk "Mozaique"
Monique Feld klassiek homeopaat Rockanje
HomePraktijkKlassiekVragenTarievenContact |

Monique Feld, klassiek homeopaat
Rockanje

 
CEASE Therapie

Sinds enige tijd werk ik binnen de klassieke homeopathie met een nieuwe behandelmethode: CEASE. CEASE is een afkorting van Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression en is gericht op het behandelen van kinderen en volwassenen met klachten behorend bij het autistisch spectrum, ADHD en veel chronische klachten. Indien deze klachten veroorzaakt zijn door een stapeling van toxische stoffen kunnen deze klachten verlicht of zelfs verholpen worden door het stapsgewijs ontgiften van het lichaam middels het geven van dezelfde stoffen (isopathie), maar dan in homeopatische potenties (dus geschud en verdund). Toxische stoffen zijn onder andere vaccinaties, medicijnen, narcosestoffen, drugs, rookwaar.

Grondlegger van deze, inmiddels succesvol gebleken, methode is Tinus Smits, een homeopatisch arts. Hij heeft meer dan 300 kinderen met autisme of aan autisme verwante stoornissen zeer effectief behandeld met CEASE therapie. Op zijn website www.tinussmits.nl en op www.cease-autism.com staat meer informatie hierover.  Dankzij deze methode kan ieder mens die in aanraking is geweest met toxische stoffen zich laten ontgiften. Dit leidt tot een veel beter werkend immuunsysteem en een gezondere staat van zijn.

Tijdens de behandeling moet u ook supplementen gebruiken om het lichaam te helpen met de ontgifting. Deze supplementen zijn vitamine C, magnesium, zink en visolie (omega 3-vetzuren).
 


Monique Feld klassiek homeopaat Rockanje
HomePraktijkKlassiekVragenTarievenContact |
Monique Feld klassiek homeopaat Rockanje
© 2020